NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Birčević rešio da PROGOVORI o šokantnom raskidu sa Partizanom!

Autor:

Sport

16.07.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Birčević na meču Evrokupa protiv Darušafake

Krilni centar Stefan Birčević neće naredne sezone nositi dres Partizana jer su crno-beli odlučili da u poslednji čas raskinu ugovor sa povremenim srpskim reprezentativcem. "Birča" je u razgovoru za "Sportski žurnal" istakao da je ovo za njega neočekivano, kao i da je imao kontakte sa drugim klubovima pre rastanka sa "parnim valjkom", ali ih je sve odbijao.

Svi smo mi profesionalci, takve stvari se dešavaju u sportu. Bio sam siguran da ću ostati, ubeđen u to. Zaista sam očekivao, nadao se... Nisam očekivao da će baš poslednjeg dana da raskinu ugovor - poručio je Birčević.

On je otkrio i detalje rastanka sa voljenim klubom.

- Pričao sam sa Šćepom, rekao mi je da su odlučili da raskinu ugovor, jer već imaju igrače na mojoj poziciji. Nije kasno, dosta ekipa još nije sasvim formiralo sastave. Imao sam neke kontakte i pre ovoga, ali sam ih odbijao u nadi da ću ostati u Par-tizanu. Sad ćemo videti šta će biti... - izjavio je srpski košarkaš.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Birčević je dodao da će "nastaviti da igra košarku", a ovo mu je bio drugi mandat u Humskoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading