NEVEROVATNO: Vreo doček za Đokovića u Splitu

Autor: Telegraf, Republika

Sport

20.07.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sigurno nije očekivao.

RepublikaFoto: Starsport
Hrvatski navijači

Doskorašnji košarkaš FMP-a i povremeni reprezentativac Srbije Ilija Đoković nedavno je potpisao ugovor sa ekipom Splita, novim članom ABA lige od naredne sezone. On će tako postati prvi Srbin u Splitu posle 29 godina, a poruku podrške po dolasku na jadransko primorje dobio je od legendarnog Dina Rađe.

Bivši hrvatski as je ohrabrio Đokovića pred buduće avanture.

- Dobrodošao i puno sreće. Split je grad koji zna košarku i voli igrače sa srcem. Samo radi i ne boj se - rekao je Rađa za Telegraf.

Takođe, uzbuđenje nije krio ni sam Đoković.

- Srećan sam i ponosan što ću nositi dres kluba koji je u istoriji tri puta bio prvak Evrope, veselim se igranju i treniranju na Gripama. Igraću u dvorani u kojoj su stvoreni velikani poput Tonija Kukoča i Dina Rađe - kazao je novi plejmejker hrvatskog velikana.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Telemark
Ilija Đoković

Đoković je u sezoni koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa u dresu Pantera prosečno beležio pet poena i tri asistencije po meču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading