Odlična partija Nikole Jokića, Bobi bez minuta

Autor:

Sport

24.10.2017

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vašington je pobedio Denver 109:104, a Nikola Jokić je pružio sjajnu partiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Srpski centar je zabeležio 29 poena uz devet skokova i pet asistencija.

Prve dve četvrtine su bile najimresivnije što se tiče našeg košarkaša, u prvoj je ubacio 12 a u drugoj 13 poena, ali je na kraju bio tragičar svoje ekipe, zbog tehničke greške posle koje su Vizardsi došli do nedostižnih pet poena.

Somborac je do tog trenutka pogodio sva tri šuta za tri poena, pogodio je svih osam slobodnih bacanja, ali je tome dodao i osam izgubljenih lopti.

Vizardse je do treće uzastopne pobede predvodio Bredli Bil (8/17) sa 20 poena i pet skokova, a pratili su ga Džon Vol sa 19 poena (3/13) uz 12 asistencije, te Oto Porter Džunior sa 17 poena, deset skokova i četiri ukradene lopte. 

Jokić je najveću podršku imao u Polu Milsapu sa 17 poena i osam skokova, 15 je dodao Emanuel Mudiaj, dok je 12 ubacio Vil Barton. Džamal Mari je postigao osam poena i imao šest asistencija.

Protekle noći igrao je još jedan tim u kojem nastupa srpski igrač, ali Boban Marjanović treću put u sezoni nije bio u protokolu Detroit Pistonsa. u porazu od Filadelfije 86:97.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading