Bjelica briljirao, Minesota izgubila

Autor:

Sport

25.10.2017

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U NBA ligi Minesota, našeg Nemanje Bjelice je poražena od Indijane, uz odličnu partiju našeg košarkaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Timbervulvsi su poraženi od Pejsersa rezultatom 130:107, a Bjelica je pružio najbolju partiju od početka sezone, zabeleživši 18 poena. Iz igre je šutirao šest od osam, dok je za tri poena imao 50% uspešnosti, četiri pogođene od osam pokušaja.

Srbin je poenima još dodao dve asistencije, I po jednu blokadu, ukradenu loptu i blokadu, a na parketu je proveo 25 minuta.

Isti broj poena imao je Džamal Kroford koji je dodao i 9 asistencija, najefikasniji kod domaćina očekivano je bio Karl-Entoni Tauns sa 28 poena i 7 uhvaćenih lopti, ali je ekipa Toma Tibodoa ubedljivo poražena. 

Indijanu je predvodio Viktor Oladipo sa 28 poena za isto toliko minuta na parketu, Daren Kolison je ostvario sjajan dabl-dabl (15 poena, 5 skokova i 16 asistencija), dok je odličan bio i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sa 19 poena i 5 uhvaćenih lopti, uz šut iz igre 9-12. 
Posle četiri meča Minesota ima po dve pobede i poraza, pa se nalazi na šestom mestu Zapadne konferencije, a Indijana je sa istim učinkom osma na Istoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading