Feldin: ČOVEČE, BAŠ SAM BIO NALOŽEN!

Autor:

Sport

26.10.2017

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekale su "Delije" da Džejms Feldin konačno proigra, a kada se to desilo bilo je uživanje gledati ga. U porazu protiv Himkija je odigrao sjajno prvo poluvreme, ali je stao u nastavku, kao i ceo tim. Protiv Makabija je odigrao celu utakmicu za desetku i stigla je nagrada u vidu pobede nad renomiranim protivnikom.

RepublikaFoto: Starsport
Feldin odigrao najbolju partiju od dolaska u Crvenu zvezdu

- Energija koju smo pokazali je prelomila meč. Čoveče koliko sam se naložio... svi mi. Pokazali smo da možemo sve. Ovo što radimo je sjajno. Hvala i navijačima ali se nadam da ćemo igrati u Pioniru - istakao je uzbuđeni Feldin posle meča, koji je zabeležio 19 poena.

Junak iz senke za Zvezdu ponovo je bio Milko Bjelica, čiji su poeni u trećoj deonici doneli direktan preokret u igri crveno-belih. Tada je mašinerija prvaka Jadrana konačno krenula da gazi.

- Ne bih sebe stavljao u prvi plan, timska igra je prelomila. Nisam ja toliko bitan, pošto su svi igrači na svoj način doprineli pobedi. Drago mi je zbog pobede, idemo dalje - izjavio je Milko Bjelica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading