Crvena zvezda se oglasila povodom navoda o besplatnim kartama

Autor:

Sport

27.10.2017

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su drugu pobedu u Evroligi, pošto su sa 87:84 savladali Makabi u četvrtom kolu elitnog takmičenja. Ipak, trijumf je u drugomo planu, a u centru pažnje je poseta u "Areni".

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Na društvenim mrežama su krenule priče da je srpski i regionalni šampion delio karte za ovaj meč.

Tim pričama su u Zvezdi želeli da stanu na kraj, pa su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts najoštrije demantuje glasine pojedinih "proverenih izvora" i takozvanih "botova" na društvenim mrežama u četvrtak uveče, da je klub organizovao podelu besplatnih karata pred utakmicu 4.kola Evrolige Crvena zvezda mts – Makabi FOX.

Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata.

KK Crvena zvezda mts ovim povodom reaguje samo iz dva razloga: kako bi demantovao neistinu, i zbog svih onih koji su se u četvrtak uveče našli u dvorani sa kupljenom ulaznicom za ovu evroligašku utakmicu.

Od 2011.godine, i dolaska nove uprave, politika kluba po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista! "Institucija" besplatnih ulaznica je iskorenjena i naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading