Za ovakve navijače VREDI POGINUTI

Sport

28.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle četiri utakmice u Evroligi i dve pobede, jedno je jasno - "Delije" su se već zaljubile u Džejmsa Feldina i Tejlora Ročestija. Zvezdini Ameri u intervjuu za Srpski telegraf ističu da ostavljaju srce na terenu za crveno-beli dres!

RepublikaFoto: Starsport
Džejms Feldin

DAJEMO DUŠU

Pomenuti tandem bio je najzaslužniji za veliki trijumf nad Makabijem (87:84) u Areni u okviru četvrtog kola elitnog takmičenja, a prema njihovim rečima, nemaju nameru tu da se zaustave!

- Ne shvatam kako uspevamo da pronađemo energiju kada nam ne ide. Imamo odličan tim i svi zajedno smo eksplodirali u svlačionici na poluvremenu, znao sam tada da možemo da pobedimo bilo koga. Ne mogu da kažem o čemu smo pričali, to je naša tajna, ali očigledno je da nam uspeva. Naravno, i navijači su ti koji su nam dosta pomogli, ostavljam dušu za njih. Obožavam ih, pričam sa njima dok sam na parketu. Tek će da vide šta možemo da uradimo, za njih vredi izginuti do poslednje kapi znoja na terenu - rekao je Feldin, strelac 19 poena.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Crvene zvezde

PRŠTE EMOCIJE

Titulu najefikasnijeg protiv "ponosa Izraela" poneo je Ročesti, neverovatni Amer koji je u ključnim momentima igrao bez straha i na kraju doneo zlata vrednu pobedu srpskom šampionu i šampionu Jadrana.

- Timska pobeda, svi smo bili koncentrisani u finišu, želeli smo trijumf, da obradujemo navijače i da dokažemo sebi još jednom da možemo svakoga da nadigramo. Nije bitno što sam ja postizao ključne poene, iskoristio sam odlične odluke saigrača. Na kraju su me ponele i emocije, podigli su me navijači, zbog njih ovo i radimo - rekao je popularni Zločesti, koji je ubacio 22 poena.

Svega 8.230 navijača propratilo je pobedu Zvezde u Areni, što je druga najlošija poseta crveno-belih u Evroligi.

- Bilo je bučno, ali, čoveče, moralo je još više navijača da dođe. Sećam se kada sam bio ovde dok sam igrao u Panatinaikosu, bilo je preko 20.000 ljudi - dodao je Feldin.

RepublikaFoto: Starsport
Tejlor Ročersti
STATISTIKA PROTIV MAKABIJA

DŽEJMS FELDIN

19 poena, 8 asistencija, 4 ukradene lopte

 

TEJLOR ROČESTI

22 poena, 5 asistencija, 3 skoka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading