Nikolić: Očekivao sam drugačiju Cibonu

Autor:

Sport

27.10.2017

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda u jadranskom klasiku nad Cibonom u Zagrebu (90:74) lansirala je ekipu Miroslava Nikolića na prvo mesto ABA lige, barem zna kratko. To je sigurno razlog više da iskusni stručnjak bude zadovoljan.

RepublikaFoto: Media Pro/Mornar
Miroslav Nikolić

- Znali smo da je ovde vruć teren i da je Cibona - institucija. Svakom je drago da igra protiv Cibone u Zagrebu i da dobije tu utakmicu. Stvarno sam se iznenadio da smo ovako dobili utakmicu. Očekivao sam mnogo jači otpor, drugačiju Cibonu - iskren je Nikolić.

Partizanovog trenera posebno raduje igra odbrana njegovih pulena.

- Moji momci su prvi put odigrali nešto malo angažovanije u defanzivi. Jer i mi imamo problema u odbrani, a i Cibona. Kao i sve ekipe. Mi radimo na tome, mislim da ide na bolje. Bolje igramo, ali još mnogo kontranapada želim da igramo, da igramo sekundarni kontranapad, da u pet sekundi rešavamo napad i da igramo evropski. Sposobni smo za to, imamo fiziku i želim da što manje igramo u postavci.

Manje smo davali poena na ovoj utakmici jer smo doveli novog igrača, on je malo sporiji ali je svoju rolu odigrao odlično. Mislim da bi bilo još interesantnije i još veći rezultat da je igrao Miler jer je on igrač koji drži tempo - zaključio je Muta Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading