Alimpijević otkrio: Bez Antića na Bamberg, spreman za derbi

Autor:

Sport

30.10.2017

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde lako su izašli na kraj sa gostima iz Skoplja, ekipom MZT, u šestom kolu regionalnog takmičenja. U izjavi posle meča trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević otkrio je da Pero Antić neće igrati ni naredni meč protiv Bamberga u okviru Evrolige (četvrtak 18 časova).

 

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Antić nije bio u ekipi za meč protiv Makedonaca, kao i Tejlor Ročesti, ali su njihovi saigrači ubedljivom igrom nadomestili njihov izostanak.

- Ročesti je dobio udarac, ali biće u sastavu za Bamberg. A, Antić je već protiv Makabija osetio određene probleme. On ima povredu lista koju vuče još iz Fenerbahčea. Samo je pitanje u kom periodu smo trebali to da izlečimo na pravi način. Mislim da neće biti u sastavu za Bamberg, ali će biti spreman za večiti derbi - rekao je Alimpijević, koji se potom posvetio i odigranoj utakmici u regionalnoj ligi.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

- Važno je da smo pobedili dominantno, da su se razigrali neki igrači koji su bili poprilično stegnuti u poslednje vreme i da nastavimo tamo gde smo stali. Ovo je naš 10 meč, a mi i dalje nismo kompletni. Pripreme smo izneli bez nekoliko igrača, posle smo ostali bez Dobrića i Lazića, a zatim i Dangubića. Sada smo bili bez Ročestija i Antića, a posebni mi je drago zbog Nikole Radičevića koji je igrao dobru partiju. Za mene su neki njegovi potezi vredni svakog poštovanja. Kada ukrade loptu, ima jedna na nula, on se okrene i asistira. Na tome mu čestitam - rekao je Alimpijević.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jovanović protiv MZT-a

Sa druge strane, trener skopskog MZT-a Aleksandar Todorov nije imao razloga za zadovoljstvo.

- Znali smo da je Crvena zvezda dobra ekipe i ne vidim tim koji može da pobedi u ovoj hali. Pa čak ni mnogo jači od nas. Zbog toga samo namerno izabrali ovaj momenat za neke promene u timu, Ali, nisam mogao ni da pomislim da ćemo ovako da igramo protiv evroligaša. Obrukali smo sebe, pa onda i klub. Ni u najgorem snu nisam mogao da zamislim da će meč da se završi sa 39 razlike. A, rival je veći deo drugog poluvremena igrao za drugim timom. Oni koji su igrali sada, ne igraju ABA, već domaći šampionat. Sada su videli zašto ne igraju ABA. Mene je sramota - rekao je Todorov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading