(VIDEO) Bogdan 7, Bobi opet klupa!

Autor:

Sport

01.11.2017

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović postigao je 7 poena u porazu svoje ekipe na gostovanju Indijani 101:83, dok se naš centar Boban Marjanović ponovo nije ni skidao za ulazak u igru u porazu Detroita od Los Anđeles Lejkersa 119:93.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel dva Bogdanovića i na drugom kontinentu

Poseban kuriozitet sa utakmice između Sakramenta i Indijane bio je duel dva Bogdanovića, našeg Bogdana i hrvatskog Bojana. 

Sjajni bek Indijane imao je više razloga za zadovoljstvo, pošto je njegov tim slavio protiv Sakramenta Bogdana Bogdanovića, a i on sam je imao zapaženu rolu sa 17 postignutih poena.

Dobra vest za srpskog igrača je što je ovog puta dobio pristojnu minutažu, pa trener Dejv Jeger radi ono što je rekao na početku sezone, uvodi srpskog igrača u ritam i postepeno mu povećava minutažu. Protiv Indijane je Bogdan igrao 28 minuta, a mnogi se u Americi i dalje čude kako nije u srodstvu sa hrvatskim internacionalcem koji je već četiri godine u ligi. 

U timu Kingsa je najefikasniji bio Dieron Foks koji je ubacio 18 poena, a jedini dvocifreni je još sa 12 poena bio veteran Zek Rendolf. 

Boban Marjanović nalazi se i dalje u nemilosti trenera Pistonsa Stena van Gandija, pošto naš kolos opet nije osetio čari igre, presedevši svih 48 minuta na klupi. Detroit je inače lagano poražen od Lejkersa sa ubedljivih 119:93.

Detroit je predvodio nekadašnji "mađioničar" Tobajas Heris sa 18 poena, koliko je imao i Redži Džekson. Lejkersi su odigrali timski pa su imali sedmoricu dvocifrenih, a bolji od ostalih je bio Džulijus Rendl sa 17 poena, a Kajl Kuzma je zaostajao samo poen za njim. 

Lonzo Bol nije nastavio trend sa početka sezone i asistirao je tri puta svojim saigračima, uhvatiio je šest skokova i imao 13 poena.

Ovo su svi rezultati utakmica odigranih prethodne noći u NBA ligi:

Indijana Pejsers – Sakramento Kings 101:83

Bruklin Nets – Finiks Sans 114:122

Los Anđeles Lejkers – Detroit Pistons 113:93

Oklahoma Siti Tander – Milvoki Baks 110:91

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading