(VIDEO) Proključala srpska krv: GREG POPOVIĆ NAPAO SUDIJU I ZARADIO ISKLJUČENJE

Sport

03.11.2017

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener San Antonio Sparsa Greg Popović imao je svoj šou na utakmici protiv Golden Stejta Voriorsa koju su njegovi igrači izgubili rezultatom 112:92. Jedna odluka glavnog arbitra toliko je razbesnela Popovića, da iskusni trener nije mogao da se suzdrži da sočno ne opsuje sudiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Popović nije mogao da drži jezik za zubima nakon sudijske nepravde

Petrik Mekou iz Golden Stejta je pogodio trojku iz ugla, doneo "Ratnicima" novu dvocifrenu prednost, a onda je na teren uleteo Pop.

Popovića je pogodilo što su sudije u istoj situaciji nekoliko minuta pre toga dosudili korake njegovom igraču Lamarkusu Oldridžu. Nije izdržao "Ludi Srbin" da se ne izdere na sudiju i tom prilikom mu uputi i nekoliko psovki.

Zaradio je Greg Popović tehničku grešku, ali to ga nije sprečilo da nastavi sa uvredama sudiji. Delilac pravde nije ostao gluv na sve prozivke trenera Sparsa i njegove lekcije, pa je dobio i momentalno isključenje.

Golden Stejt je na kraju lagano slavio protiv San Antonija, a ovo je timu iz Teksasa bio četvrti poraz u osam odigranih utakmica od starta sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading