Alimpijević: Bili su na korak iza nas; Bjelica: Ispoštovali dogovoreno

Autor:

Sport

06.11.2017

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pobede u košarkaškom derbiju, najbolji košarkaš na meču Milko Bjelica i trener Vladan Alimpijević Crvene zvezde ističu zadovoljstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

- Čestitam ne odličnoj utakmici ekipema. Dobar derbi, raskoš talenta na obe strane. Igrači su odigrali pametno.  Propusti u odbrani nam se dešavaju od starta sezone. Novi tim, novi ljudi nov sistem, ekipa se još uigrava... Niko se ne zavarava da je Partizan loša ekipa. Naprotiv dobra su ekipa, dobra tržišna cena,  opravdana pokazanim kvalitetom u ovom meču, uz ovakvu atmosferu su još bolji. Nije bila laka utakmica za nas protivnik izuzetan i težak, iz mog ugla bili su na korak iza nas. Za svakog sportistu u Srbiji je ostvarenje sna da učestvuje u derbiju. Još više znači kada se dobije u gostima, pred ovakvom publikom. Nastavljamo dalje i spremamo se za Malagu. Moja želja je da rastemo - rekao je trener Crvene zvezde Vladan Alimpijević.

RepublikaFoto: Starsport
Milko Bjelica

Najefikasniji igrač utakmice Milko Bjelica izjavio je posle pobede nad Partizanom

– Dobro smo odreagovali posle Bamberga. Nismo dozvoli protivniku da nas stigne što je bio slučaj u ranijim mečevima. Večeras sam ja davao poene, a ranije su to bili Pero i Feldin. Najbitnije da smo timski čitali njihovu odbranu i ja sam to kaznio. Pozicija četiri mi nije nepoznata. Funkcioniše bolje nego prošle sezone i veoma sam zadovoljan. Pecarski je veliki potencijal- dodao je Bjelica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading