(VIDEO) FMP PRUŽIO JAK OTPOR: Zvezda se namučila protiv ekipe iz Železnika

Autor:

Sport

12.11.2017

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu FMP iz Železnika 84:77 (19:18, 17:17, 26:20, 22:22) u meču 8. kola regionalne ABA lige

RepublikaFoto: Starsport
Feldin je briljirao na meču protiv FMP-a

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejms Feldin, koji je postigao 31 poen. Nikola Jovanović je ubacio 12, a Tejlor Ročesti i Matijas Loser po 11.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Filip Čović sa 19 poena.

 

 

Crvena zvezda ima skor od šest pobeda i dva poraza. FMP ima po četiri pobede i poraza.

Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Zadru, a FMP će dočekati ekipu Mega Bemaksa.

Ekipe su u većem delu utakmice bile izjednačene, a pobedu crveno-belima doneo je Feldini koji je briljirao na ovoj utakmici. Zvezda je igrala bez Milka Bjelica, Branka Lazića i Pere Antića, koji će biti u timu naredne nedelje, kada crveno-bele očekuju dva meča u Evroligi.

Crvena zvezda je bolje ušla u meč i povela 6:0. Domaći su vodili i 14:5, ali je FMP prišao na 19:18. Slična igra viđena je i u drugoj četvrtini, a Zvezda je prvih 20 minuta rešila u svoju koristi 36:35.

Zvezda je u poslednju četvrtinu ušla sa vođstvom 62:55. FMP je sredinom poslednje deonice uspeo da se primakne na poen zaostatka (74:73). Zvezda je napravila serijom od 5:0, a onda je mirno meč privela kraju.

 

 

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading