ALIMPIJEVIĆ: CSKA favorit za F4, ABA prioritet

Autor:

Sport

15.11.2017

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih Dušan Alimpijević istakao je nakon meča sa CSKA da su njegovi izabranici sa previše respekta ušli u meč protiv ekipe za koju misli da je jedan od najvećih favorita za plasma na finalni turnir u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

- Imali smo preterani respekt prema CSKA, koji je uticao na naše samopouzdanje. Promašili smo mnogo šuteva, u prvom poluvremenu smo imali više problema iu napadu nego u odbrani. Imali smo protiv sebe vrhunskog protivnika, koji je uz Fenerbahče i Olimpijakos glavni favorit da se plasira na fajnal-for Evrolige. Oni umesto Teodosića dovedu Ćaća Rodrigeza i to i dalje sjajno funkcioniše - rekao je Alimpijević.

Zvezda će u petak, 17. novembra gostovati Olimpijakosu u Pireju, a potom sledi okršaj sa Zadrom u Dalmaciji u ponedeljak, 20. novembra. Alimpijević je još jedanput naglasio da je regionalno takmičenje najvažnije.

- Posle Olimpijakosa idemo u Zadar, a nama je ABA liga prioritet.

Alimpijević je posebno apostrofirao publiku i dodao da mu je krivo što Zvezda nije bila na nivou.

-  Zahvalio bih se navijačima na podršci. Žao mi je što su gledali naš ovako loš dan - dodao je Zvezdin trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading