(VIDEO) SKANDAL U NBA LIGI: Sudije Jokića izbacile sa utakmice protiv Lejkersa!

Autor:

Sport

20.11.2017

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić završio je meč sa Los Anđeles Lejkersima u drugoj četvrtini jer je izbačen sa utakmice!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić na meču sa Lejkersima

Jokića i trenera Nagetsa Majka Melouna izbacio je sudija Rodni Mot, posle žestokog prigovora jer arbitri nisu svirali faul nad srpskim košarkašem posle duela sa protivničkim igračima.

Meloun je ušao na teren kako bi se raspavio sa sudijom, koji ga je isključio sa utakmice. U međuvremenu u raspravu se uključio i Jokić koji je takođe zaradio isključenje. Lejkersi su u tom trenutku vodili 50:32.

- Ja sam zaslužio da budem izbačen, ali Nikola nije. To je nešto čime ćemo morati da se pozabavimo ako budemo imali vremena - rekao je Meloun posle meča.

Lejkersi su slavili sa 127:109. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džulijus Rendl sa 24 poena, dok je Bruk Lopes dodao 21. Lonzo Bol je imao tripl-dabl sa 11 poena, 16 skokova i 11 asistencija. 

Najefikasniji u Nagetsima bio je Geri Heris sa 20 poena, dok je 17 dodao. Vilson Čendler. Jokić je do isključenja imao šest poena (1/5 iz igre), šest skokova uz po asistenciju i ukradenu loptu za 12 minuta igre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading