EVROPSKI CRVENO-BELI ČETVRTAK: Zvezda priprema dva video bima u Areni

Autor:

Sport

20.11.2017

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da u utorak, 21. novembra počinje prodaja ulaznica za meč 9. kola Evrolige sa Baskonijom.

RepublikaFoto: euroleague.net
Košarkaši Crvene zvezde očekuju veliku podršku navijača

Utakmica će biti odigrana u četvrtak od 21 sat u Areni.

- Ova utakmica označava kraj još jednog izuzetno teškog ciklusa za crveno-bele tokom koga su odigrali dve utakmice sa kandidatima za trofej Evrolige, ekipama CSKA i Olimpijakosa, ali i gostovali na vrlo neugodnom parketu u Zadru u utakmici ABA lige.

Meč u Areni ovoga puta imaće i vrlo interesantnu "predigru" pošto će fudbaleri Zvezde istog dana u beloruskom Borisovu igrati od 19 sati izuzetno važan meč Lige Evropa. Zato se KK Crvena zvezda pobrinuo da svi koji žele da isprate u potpunosti "evropski četvrtak" fudbalera i košarkaša, a ostaju u Beogradu, pogledaju i meč fudbalera. U Areni će biti postavljena dva velika video bima na kojima će svi unutar dvorane moći da prate i bodre crveno-bele u važnoj utakmici za plasman u narednu fazu - saopštili su crveno-beli.  

Crvena zvezda je pozvala navijače da u velikom broju napune Arenu.

- Crvena zvezda mts poziva sve da dođu u najveću dvoranu u regionu i podrže igrače u još jednoj evroligaškoj utakmici, kako bi pokušali  da dođu do novih bodova u elitnom takmičenju - dodaje se u saopštenju.

Cene ulaznica se kreću od 500 do 5.000 dinara. Prodaja ulaznica vršiće se u svim poslovnicama Eventima od utorka od 10 časova. KK Crvena zvezda poziva sve navijače da dođu znatno ranije u dvoranu zbog kontrola, ali i utakmice Lige Evropa BATE Borisov – Crvena zvezda koja počinje u 19 časova.
  
Kapije dvorane biće otvorene u 18.30 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading