(FOTO) Jedan naivan tvit je dovoljan da Zagorac "raspali" internet

Autor:

Sport

22.11.2017

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Rade Zagorac i dalje ne zna gde će nastaviti karijeru. Partizan, Španija, Turska, Rusija, samo su neke od opcija za doskorašnjeg pleja Memfis Grizlisa. On je jednim, naoko bezazlenim, tvitom raspalio navijače Partizana, ali i sve ostale košarkaške fanove.

RepublikaFoto: instagram.com/zagorade
Košarkaška sapunica Radeta Zagorca i dalje traje

''Ja ne znam da li tripujem, ali Eurokrem mi je sve gori svake godine'', napisao je Zagorac.

Reakcije su se ređale jedna za drugom, a veliki broj navijača Partizana je pominjanje ''eurokrema'' odmah povezao sa crno-belim bojama i pomislio da se radi o nekakvoj zagonetnoj poruci odličnog košarkaša, u stilu Miška Ražnatovića.

Nakon poplave komentara morao je ponovo da se oglasi i sam Rade Zagorac. On je objasnio navijačima da nema nikakvih tajnih skrivenih simbola u njegovom oglašavanju.

''Pa ovo je genijalno! Nema nikakvih teorija zavere ili subliminalnih poruka, samo se ukus Eurokrema razlikuje od onog pre nekoliko godina'', ponovio je Zagorac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading