KOŠARKAŠI SRBIJE: Pokazali smo šta nam znači ovaj dres

Autor:

Sport

24.11.2017

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Birčević priznao je da je uvek lepo igrati pred beogradskom publikom.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije nastavljaju sa pobedama

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019, pošto je u Beogradu bila bolja od Austrije sa 85:64 u prvom kolu Grupe G.

- Bilo je malo neobično, prvi put sam ovde posle EP, falilo mi je sve ovo. Lepo je igrati pred našom publikom, u Beogradu pogotovo - rekao je Birčević i dodao da očekuje pobedu i protiv Gruzije.

Za reprezentaciju Srbije večeras su debitovali Aleksa Radanov, Vanja Marinković, Ilija Đoković i Dejan Todorović.

- Ima tu iskusnih igrača, koji su već dugo u reprezentaciji... Pomogli smo koliko god možemo mladjim igračima koji su pokazali da zaslužuju dres reprezentacije - rekao je Birčević.

Marko Simonović istakao je da je zadovoljan što je ponovo deo reprezentacije Srbije.

- Videli ste kakav odnos svi mi imamo od prvog minuta, ali ne od prvog minuta utamice, nego onog kada smo se okupili pred ove mečeve. Svi momci su željni dokazivanja i žele da ugrebe koji minut igranja za svoju zemlju. To je velika čast za sve nas. Mislim da smo dobro odigrali ovu prvu utakmicu, pošto je ova nova ekipa imala dva dana da se pripremi. Sigurno da je bilo grešaka i propusta, ali mislim da treba da budemo zadovoljni. Znam većinu momaka i od ranije, igrao sam i sa njima i protiv njih, sjajni su. Zaslužuju da budu ovde i mislim da su opravdali poverenje - istakao je Simonović i dodao da očekuje pobedu i protiv Gruzije.

Utakmica između Srbije i Gruzije biće odigrana u ponedeljak u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading