Tepić: BIĆE OVA EKIPA JOŠ BOLJA!

Autor:

Sport

25.11.2017

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u dres sa državnim grbom protekao je u lepoj atmosferi za plejmejkera Milenka Tepića. Nekadašnji igrač Partizana je nakon meča izjavio da trijumf nad Austrijom ima veliki značaj zbog svih okolnosti koje su pratile početak ovih kvalifikacija za Svetski šampionat u Kini 2019. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaše Srbije već u ponedeljak čeka duel sa Gruzijom

- Čudan termin kvalifikacija kao što se mnogo pričalo o tome, ali drago mi je što sam ovde. Imali smo priliku da igramo meč protiv Austrije, nijedan tim nije za potcenjivanje, ma koliko ne zvučali kao košarkaška nacija, pokazali su da znaju da igraju - rekao je Tepić posle meča.

Bivši plej Partizana smatra da u ovako okrnjenom sastavu nije bilo lako igrati protiv bilo koga, pa ni protiv Austrije, koja se smatrala autsajderom.

- Najvažnije da smo pobedili zbog načina na koji smo se okupili. Mnogo je igrača koji nisu bili tu ranije, tako da očekivati neku jaku dobru igru je nerealno, a rezultat je važan, s obzirom na važnost kvalifikacija. Pobedili smo i nadam se da će biti već malo bolje protiv Gruzije - istakao je Tepić.

RepublikaFoto: Starsport


Srbija se sa reprezentacijom Gruzije sastaju je u ponedeljak od 20 časova.

- Nemam neku informaciju o njihovom sastavu, ali su oni bili na EP, imaju košarkašku istoriji... Na nama je da odigramo maksimalno agresivno i verujem da ćemo tako uspeti da odigramo protiv Gruzije - kazao je Tepić.

Iskusni Novosađanin je izjavio da mu je posebno godilo što se meč igrao u "Pioniru", gde nije nastupao nekoliko godina.

- Iskreno bilo mi je neobično, nisam bio tu 2-3 godine, ali uvek je lepo kad se dođe. Igrao sam ovde pet godina i vežu me lepe uspomene za Pionir, uglavnom lepe - rekao je Milenko Tepić.

Kada je reč o sukobu FIBA i Evrolige i ovim kvalifikacijama, Tepić kaže da se nada da će doći do dogovora dve strane.

- Iskreno, vidite svi... Najbolje bi bilo kada bi sve reprezentacije mogle da igraju u najjačim sastavima, tu bi kvalfikacije dobile neku pravu draž... Nažalost FIBA i Evroliga ne mogu da se dogovore i nadam se da će se naći neći kompromis i da će svima biti lakše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading