SELEKTOR GRUZIJE ISKREN: Srbija ima veoma dobar tim i trenera

Autor:

Sport

27.11.2017

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Gruzije Ilijas Zuros čestitao je reprezentaciji Srbije na pobedi u meču kvalifikacija za SP 2019.

RepublikaFoto: Starsport
Zuros hvali Srbe

Srbija je u 2. kolu grupe G kvalifikacija za SP pobedila 105:87.

- Srbija ima veoma dobar tim i trenera. Zaslužili su pobedu, bili su bolji. Imamo još jednu utakmicu u gostima, i to sledeću. Moramo da budemo koncentrisani i na visokom nivou ako želimo da izborimo plasman na SP - rekao je Zuros i nastavio:

- Čestitam i mojim igračima, želim da im se zahvalim na svemu i napornom radu na terenu. Protiv veoma iskusnih igrača uradili su dosta toga. Ovde je uvek jako lepa atmosfera. Želim im uspeha u nastavku kvalifikacija.

Upitan zašto je i pored velikog zaostatka njegove ekipe tražio tajm-aut šest sekundi pre kraja meča, Zuros je odgovorio:

- Poštujem izuzetno Srbiju i njenog trenera, želeli smo da probamo nešto nekoliko sekundi pre kraja. Nemamo letnje pripreme i sve što sada uradimo je potrebno za budućnost - zaključio je Zuros.

Srbija posle dva kola ima dve pobede, a Gruzija dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading