Mirotić konačno progovorio!

Autor: I. V.

Sport

29.11.2017

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je mesec i po dana od incidenta koji je obeležio početak sezone za Bulse. Dan uoči starta lige na treningu su se potukli Bobi Portis i Nikola Mirotić, a reprezentativac Španije je stradao i završio u bolnici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirotić je posle tuće sa Portisom završio u bolnici

Portis je posle ovog sukoba suspendovan na osam mečeva. Suspenzija je prošla a Portis se vratio u tim. Javno se izvinio Mirotiću, pozvao ga na zajedništvo, ali Mirotić se od tada nije oglašavao.

Trenirao je sam, odbijao komunikaciju, a tim je u međuvremenu nagovestio da ne podržava takvo ponašanje i pozvao ga je da se izjasni o svom statusu. Pominjan je čak i trejd.

U utorak uveče Mirotić je prvi put bio u Junajted centru od tog incidenta i posmatrao poraz Bulsa od Sansa. Trener Bulsa rekao je kako misli da Portis i Mirotić ne razgovaraju, ali da učestvuju u treninzima i imaju zajednike duele.

Kako javlja Nik Friedel sa ESPN-a Mirotić se po prvi put oglasio po pitanju ovog incidenta:

- Bobi i ja, tim, radimo sve što bi trebalo da radimo i da ostanemo profesionalni. Mi smo klupski drugari. Borimo se za tim. Uradićemo sve što treba da to profunkcioniše - rekao je Mirotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading