ALIMPIJEVIĆ: Nemamo šta da izgubimo protiv Reala

Autor:

Sport

30.11.2017

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević istakao je da će gostovanje Real Madridu poslužiti da njegovi igrače prikažu bolju igru u odnosu na slabija izdanja u prethodnim mečevima u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Utakmica 10. kola Evrolige između Reala i Crvene zvezde igra se u petak od 21 sat.

- Utakmica sa Realom treba da nam posluži kao pokazatelj da nastavimo sa napornim radom i da se vidi napredak iz prethodne dve utakmice, kao i loše mečeve protiv CSKA i Olimpijakosa. Takođe, očekujem da mladi igrači nastave da napreduju i imaju još značajnije uloge. Stiže nam novi mini-ciklus u kome nakon Reala, slede Igokea, pa EFES i Cibona u Zagrebu - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

On je dodao da je ekipa imala dosta vremena da se spremi jer je od avgusta prvi put mogla da se "osveži".

- Real ima probleme sa povredama Ljulja, Ajona, Kuzmića i Rendolfa, ali Real je uvek Real. Brzo su reagovali i doveli Tavaresa, njihove ambicije se ne menjaju, očekujem Real u najboljem izdanju - istakao je trener Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Prvotimac Ognjen Dobrić kaže da se ekipa na pravi način spremila za teško gostovanje u Madridu.

- Real je sjajna ekipa koja dosta zavisi od Luke Dončića, sa puno odličnih pojedinaca stavljenih u funkciju ekipe. Moramo da odigramo agresivno u odbrani i to je osnova. Vezali smo nekoliko poraza u Evroligi, ali idemo u Madrid bez pritiska, jer protiv Reala u Madridu nemamo šta da izgubimo i želimo da odigramo dobru utakmicu - rekao je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading