(VIDEO) Markovićeva povreda u pobedi Himkija, Štimac "skinuo" Armani!

Autor:

Sport

30.11.2017

19:35 >> 19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Himkija su nakon tri vezana poraza ostvarili trijumf u Evroligi i to pred svojim navijačima protiv Bamberga, dok je turski Efes na kraju slomio otpor Armanija.

RepublikaFoto: twitter.com/Euroleague
Košarkaši Efesa igraju sve bolje

Himki je na otvaranju 10. kola savladao Brose Bamberg rezultatom 82:73 (23:21, 19:19, 20:16, 20:17) i tako prekinuo negativan niz od tri uzastopna poraza.

Domaći su kontrolisali rezultat tokom većeg dela susreta ali su tek sredinom poslednjeg kvartala prelomili meč u svoju korist.

 

 

Loša vest je i to što se u završnici prvog poluvremena večerašnje utakmice povredio i Stefan Marković. Srpski internacionalac iskrenuo je zglob pa ga Barcokas nije uvodio u igru u trećem i četvrtom kvartalu. Biće dobro ukoliko se radilo o preventivi jer Marković daje ogroman doprinos u ekipi Himkija ove sezone.

 

 

Za goste nije nastupio bivši kapiten Crvene zvezde mt:s Luka Mitrović koji se povredio pred put u Moskvu.

Šved je vodio Himki do pobede sa 26 poena, dok je kod gostiju vredan pomena bio Riki Hikmen sa 21 postignutim poenom.

Efes je u drugom meču dana pobedio Armani na svom terenu rezultatom 73:68.

U ovoj tvrdoj utakmici gosti su držali egal skoro do poslednjeg minuta susreta, ali su na kraju poklekli. Štimac je bio najzapaženiji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena, dok je kod Italijana najefikasniji bio Vladimir Micov sa 15 poena, koliko je postigao i Tiodor.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading