(VIDEO) Crno-beli potonuli u Morači, PARTIZAN SRLJANJEM U PORAZ!

Autor:

Sport

02.12.2017

19:48 >> 19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi meč 10. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana pripao je Podgoričanima. Ovo je bio peti poraz crno-belih uz isto toliko pobeda, dok je Budućost ostala na vrhu sa skorom 9-1.

RepublikaFoto: Budućnost VOLI
Marinković je bio neprimetan u Podgorici

Veći deo prvog poluvremena obe ekipe su više pažnje posvećivale napadu nego odbrani, razlika je bila uglavnom minimalna na strani Podgoričana do nekih tri minuta pre odlaska na odmor.

Tada je Budućnost malo zategla defanzivu, što se ne može reći za učenike Mute Nikolića koji nisu ništa mogli da odbrane. Ovo je rezultiralo vođstvom Budućnosti od 55:43 posle prvog dela i svima se činilo da će ovo biti novo blamiranje Partizana u ovoj sezoni.

 

 

Međutim, u trećoj deonici crno-beli su zaigrali totalnu košarku i rešili su ovaj deo igre u svoju korist 26:16 na krilima Milera i Vilijams-Gosa. Tada je bilo 71:69 i iznenada se ukazala prilika za Beograđane.

 

 

Imali su crno-beli u poslednjoj deonici nekoliko prilika da povedu i preokrenu meč totalno u svoju korist, ali kada god bi im se šansa ukazala oni bi je nesmotrenom igrom bacali u nepovrat.

Na kraju je Partizan uz nekoliko faulova u napadu, isforsiranih šuteva za tri poena i izgubljenih lopti direktno pogurao Podgoričane ka pobedi za konačnih 86:79.

U narednom kolu 9. decembra Partizan će pred svojim navijačima dočekati ekipu zagrebačke Cedevite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading