FELDINOV STRIPTIZ PRED EFES

Sport

08.12.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin ispunio je slobodno vreme pred večerašnji duel sa Efes (19.00, Sport klub 1) u Evroligi družeći se sa poznatom pevačicom Majom Berović, koja je angažovala američkog internacionalca da glumi u spotu.

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficia
Ne zna se kada će spot Maje Berović izaći u javnost

Sjajni šuter se očigledno izvanredno snašao u Beogradu jer mu nije bilo potrebno puno vremena da upozna lepoticu. Čim su slike razgolićenog Feldina sa snimanja spota izašle u javnost, društvene mreže su preplavljene pozitivnim komentarima.

ODMAH PEVAČICA

- Ovaj naš Feldin se baš lepo snašao u Srbiji, odmah na pevačice. Nije loše - glasio je samo jedan od mnogih komentara.

Nije poznato da li je Feldin u šemi sa poznatom pevačicom ili je saradnja samo profesionalne prirode. Sve u svemu, moraćemo da sačekamo i zvaničnu premijeru spota kako bismo videli da li se Amer podjednako dobro snalazi u glumi kao na košarkaškom terenu.

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficia
Maja Berović i Džejms Feldin

SJAJNA ATMOSFERA

Iako uživa sa pevačicom, Feldin mora da bude spreman kao zapeta puška jer posle pobede nad Realom svi očekuju da se nastave dobre igre u Evroligi, posebno zbog činjenice što u Pionir večeras stiže Efes.

- Dočekujemo Efes u dobrom naletu. Trudimo se da naša igra dobija prave konture već u ovoj fazi takmičenja i posle Reala i Igokee nastavimo mini-ciklus. Atmosfera je uvek bolja kada se pobeđuje. Bilo je teško vratiti se posle te pobede u Madridu, koja nije obična, ali smo uspeli to iskoristimo da podelimo minutažu protiv Igokee, da probamo neke stvari sa drugim igračima i nastavimo da se spremimo za ovo što nas čeka. Posle utakmica sa Realom i Igokeom želimo da u dobrom ritmu nastavimo mini-ciklus koji se završava s Efesom i Cibonom - rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficia
Ne zna se kada će spot Maje Berović izaći u javnost
EVROLIGA -  11. KOLO - PETAK

Crvena zvezda - Efes 19.00

Olimpijakos - Real 20.00

Barselona - Fenerbahče 21.00

1. CSKA 8 2

2. Olimpijakos 8 2

3. Fenerbahče 7 3

4. Panatinaikos 7 3

5. Makabi 6 4

6. Himki 6 4

7. Real 5 5

8. Žalgiris 5 5

9. Bamberg 5 5

10. Barselona 4 6

11. Baskonija 3 7

12. Valensija 3 7

13. Efes 3 7

14. Armani 3 7

15. Crvena zvezda 3 7

16. Unikaha 3 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading