Muta iskreno: TEŠKO MI OVO PADA!

Autor:

Sport

09.12.2017

20:34 >> 20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Muta Nikolić prokomentarisao je skandiranje publike "Muto, odlazi", nakon razočaravajućeg poraza od Cedevite rezultatom 92:82.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanović/Miroslav Todorović
Nikolić prolazi kroz teške trenutke na klupi crno-belih

Trener crno-belih je priznao na konferenciji za štampu da su ga ovakve prozivke duboko pogodile.

- Jako loše se osećam. I ja sam neki Partizanovac. Mislim da nisam to zaslužio - odgovorio je Nikolić na pitanje kako se oseća kad mu se zviždi sa tribine.


Trener crno-belih je rekao da poraz od Cedevite nije kraj sveta za njega, pošto su Zagrepčani jedni od kandidata za osvajanje Jadranske lige ove sezone.

- Za mene lično, ovaj poraz uopšte nije kiks. Jesmo slabo igrali, u odlučujućim momentima zakazali u odbrani, a primili smo 15 trojki od ekipe koja igra Evroligu. Crvena zvezda, Cedevita, Budućnost su najjači timovi u ligi. Borili smo se koliko smo mogli. Ostavile su traga povrede. Imali smo priključak na nerešeno. Nismo pogodili, solirali smo. Oni su davali trojke sa osam metara, bilo je i preko ruke. Od toga nema odbrane - analizirao je trener.

- Ostaje nam da dalje radimo i da izvučemo pouke iz ove utakmice. Hteli smo da pobedimo, kao što smo hteli i Budućnost. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu. Razlika je u kvalitetu igrača, gospodo - rekao je Nikolić.

Novinari su primetili da Partizan u poslednjih devet utakmica ima samo jednu pobedu, odnosno samo jednu u poslednjih pet u ABA ligi. Novinari su ocenili da Partizan ne može da gubi toliko u seriji.

- Vidite da može. Imali smo dosta problema što se tiče igrača. Nismo 14 dana trenirali kako treba, imali smo sedam-osam povređenih, dok je Vanja Marinković u reprezentaciji. I sad se povredio, a prošlu utakmicu Gos. Ne mogu da koristim Veličkovića. Ostali svi nešto povređeni, to nas je stiglo sve - rekao je Nikolić.

Na opasku da ekipa potpuno psihički potone nakon ovog poraza Nikolić je rekao da ne postoje šanse da se tako nešto dogodi.

- Oni daju maksimum i na treningu, kad treniraju svi. Juče nam je trening bio fenomenalan. Na treningu bolje igramo nego na utakmicama - kazao je Muta za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading