Nema Jokića, nema ni pobeda: JOKIĆ I DALJE ODSUTAN ZBOG POVREDE!

Autor:

Sport

12.12.2017

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš sjajni centar Nikola Jokić i dalje muči muku sa povredom, a iz kluba je potvrđeno da će i naredni prvenstveni duel protiv Detroita Bobija Marjanovića morati da propusti. "Nagetsi" su u padu forme otkako je srpski kolos van terena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Denvera čekaju Nikolin povratak na teren

Utakmica protiv Detroita će mu biti šesta koju propušta ove sezone, što je uticalo i na igru ekipe, naročito tokom poduže serije gostovanja.

Jokićeva povreda je više svetlosti bacila na Treja Lajlsa, Džamala Mareja i Keneta Farida, ali su Nagetsi u poslednjih pet utakmica imali tri poraza.

Poslednji meč koji je Jokić igrao bila je pobeda protiv Čikaga 111:110, a u tim trenucima su "Nagetsi" imali skor 13-9.

Nakon toga su "pali" nepredvidivi Lejkersi, ali su usledili porazi od nejakog Dalasa i još jedan od Pelikansa. Pobeđen je Orlando, ali je onda usledio triler i trijumf Indijane u izuzetnoj sezoni za Viktora Oladipa koji se konačno snašao u jednom klubu.

Ekipa Majka Melouna ove sezone ima prilično loš skor na strani, gde su ostvarili samo 4 pobede uz 10 poraza, a da stvar bude gora i drugi igrač na poziciji centra Pol Milsap trenutno se nalazi van stroja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading