Nikola osvaja sve u NBA: VELIKI KEVIN GARNET POHVALIO JOKIĆA!

Sport

15.12.2017

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić postao je ove sezone jedan od nosilaca igre Denvera, a sa ovim bremenom odgovornosti naš igrač se nosi veoma dobro i dostojno reprezentuje našu košarku na svakom susretu. Jedan od najboljih krilnih centara u istoriji NBA lige Kevin Garnet je to svakako primetio, pa kad stigne pohvala od ovakvog asa, onda nema sumnje da veoma dobro radite svoj posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Garnet iz vremena dok je nosio dres Bostona

Garnet je svakako ostavio veoma dubok trag u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, svakoj utakmici i svakom treningu pristupao je maksimalnom posvećenošću i ozbiljnošću, a znao je čak da pobaca mobilne telefone saigrača koji bi se dopisivali u svlačionici, ili na trennigu.

Ako vas nekadašnji igrač Minesote i Bostona pohvali to zaista treba da vam bude podstrek da radite još više kako biste dosegli jednog dana visine koje je skočni krilni centar dosegao za vreme igračke karijere.

Garnet je govorio o Taunsu, Jokiću, Embidu i Antetokumpu kao modernim igračima koji i pored visine mogu mnogo.

- Impresioniran sam svima njima! Veštine koje poseduju visoki igrači šut na jednoj nozi iz okreta... Sve je to neverovatno, osećam kao da krupni momci mogu da urade više i od njih se očekuju da budu svestraniji u današnje vreme. Oduševljen sam - rekao je Garnet.

On je dodao još da Rasel Vestbruk igra iz besa, i da ga umnogome podseća na njega po tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading