Vanja o Bogdanu i 123 poena: Radio je šta je hteo

Autor:

Sport

17.12.2017

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Vanja Marinković prisetio se finalne serije između Partizana i Crvene zvezde, kada je Bogdan Bogdanović postigao 123 poena u četiri meča.

RepublikaFoto: Tanjug
Vanja Marinković

Mladi igrač Partizana pričao je za zvaničan sajt Evrokupa, kada se prisetio te situacije, pošto je bio pitan koji je najbolji igrač kojeg je video uživo.

- Da li bi trebalo da pomenem da smo tada osvojili titulu. Radio je sve šta je hteo - rekao je Marinković.

U finalu Košarkaške lige Srbije 2014. godine, košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu, a Bogdanović je u četiri meča postigao 123 poena (34, 33, 20 i 36 poena). 


Marinković je istakao da iako ima samo 20 godina, ovo mu je četvrta godina u profesionalnoj košarci.

- Imam samo 20 godina, ali osećam veliku odgovornost, pošto mi je ovo četvrta sezona u klubu. Vidim da mi igrači i treneri veruju, tako da se trudim da opravdam sve to. Igram dobro, koliko i moj tim. Nekada statistika ne pokazuje realno stanje. Mislim da mogu da igram mnogo bolje - rekao je Vanja. 
 

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Marinković

Marinković se prisetio svojih tinejdžerskih dana u Partizanu, kada je trenirao sa Sašom Pavlovićem, Bogdanom Bogdanovićem, Draganom Milosavljevićem, Milanom Mačvanom... 


- Imao sam privilegiju da treniram sa svim tim velikim igračima. Kada imate 16 ili 17 godina i pokušavate da date koš, a čuva vas Dragan... Verujte mi, nije uopšte lako. Svaki trening sa njima je bila nova lekcija - istakao je Marinković. 

Bek Partizana kazao je da je Partizan sinonom za jugoslavensku košarku. 

- Mislim da ću biti objektivan kada kažem da za mnoge ljude Partizan predstavlja sinonim za jugoslovensku košarku. Mislim da je važno za sve, da Partizan bude jak - zaključio je Vanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading