PONOVO PUKLA STOTKA U PIONIRU: Partizan u finišu ispustio pobedu

Autor:

Sport

19.12.2017

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u Beogradu od ekipe Limoža 101:98 (19:20, 23:31, 34:25, 25:22) u meču 9. kola grupe C Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice u Beogradu

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Najdžel Vilijams-Gos sa 28 poena, dok je Patrik Miler dodao 26. Đoko Šalić je ubacio 18. Crno-beli su na ovoj utakmici nastupili bez Vanje Marinkovića i Novice Veličkovića.

U pobedničkom timu najbolji je bio Keni Hejs sa 22 poena, dok je Aksel Butej dodao 21.

 

Partizan je odavno izgubio sve šanse za plasman u narednu fazu Evrokupa, a trenutno je poslednji na tabeli sa samo jednom pobedom i čak osam poraza. Limož ima pet pobeda i četiri poraza.

 

Novi trener Partizana Nenad Čanak debitovao je porazom u Evrokupu. Partizan je odigrao dobro prvo poluvreme. Crno-beli su u ovom deču meča imali i 12 poena prednosti (49:37). Partizan je prvih 20 minuta rešio u svoju korist, 51:42.

Međutim, Partizan je u trećoj četvrtini ispustio prednost i svojim greškama vratio Limož u igru. Francuski klub je treću četvrtinu dobio sa 34:25. U poslednji deo meča ušlo se rezultatom 76:76. U poslednjoj četvrtini ekipe su se smenjivale u vođstvu, a Partizan je čak imao i napad za pobedu, ali Patrik Miler nije pogodio "polaganje" za dva poena, a potom je u kontri na drugoj strani Limož overio pobedu.
 

 

Partizan će u poslednjem kolu gostovati Lokomotivi, dok će Limož dočekati Lietuvos Ritas.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading