Košarkaš Sakramenta hvali Srbija: BOGDAN ĆE UČESTVOVATI NA "OL-STAR" MEČU!

Autor:

Sport

20.12.2017

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od nosilaca igre Sakramento Kingsa ove sezone Zek Rendolf izneo je niz pohvalnih reči za Srbina Bogdana Bogdanovića u intervjuu televiziji CBS.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Sakramenta Dejv Jerger zna da je Bogdan veliki potencijal

Rendolf igra već više od 17 godina u NBA ligi sa uspehom, a kada je letos stigao u redove Kingsa, postao je jedan od važnijih šrafova u ekipi. On nije štedeo komplimente na računa našeg reprezentativca.

- Momak je neverovatan. Kada vidim kakve stvari radi...on ima mnogo samopouzdanja. Samo nebo je granica, verujem da može do "Ol stara" - rekao je Rendolf za CBS.

Ova američka TV stanica je u specijalnom prilogu o Bogdanoviću uzela izjave njegovog trenera Dejva Jergera, kao i drugog Srbina u NBA ligi Bobana Marjanovića.

- Svi znaju da je on sjajan igrač. To mogu da kažem jer ga poznajem i lično, sjajan čovek i osoba. Najvažnije je što imamo kompletan paket košarkaških veština i sjajnog momka van terena - rekao je centar Detroita Boban Marjanović. 

- Mislim da ga često označavaju kao šutera, ali mi se čini da je on više plejmejker - rekao je trener Sakramenta Dejv Jerger početkom decembra. 

Sakramento je prethodne večeri slavio na gostovanju Filadelfiji 101:95, a naredni susret "Kingsi" igraju opet u gostima, ovog puta protiv Bruklin Netsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading