Miler: Problemi nas ugušiše, ali biće bolje

Sport

21.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne nazire se kraj lošoj seriji Partizana. Posle otpuštanja trenera Miroslava Nikolića i dolaska Nenada Čanka, crno-beli su ponovo uspeli da zabeleže srceparajući poraz.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
Patrik Miler

U utakmici bez rezultatskog značaja tim iz Humske je izgubio od Limoža (101:98) u Evrokupu iako je Patrik Miler imao čist zicer za pobedu. Američki internacionalac nije pogodio, ali prema njegovim rečima, ekipa napreduje i pitanje je vremena kada će rezultati doći.

RepublikaFoto: twitter.com/PartizanBC
Patrik Miler

- Definitivno mislim da napredujemo, i to pre svega kada je u pitanju igra u odbrani. Na to nam je trener najviše skretao pažnju i na treninzima se fokusiramo upravo na ovaj segment. Doduše, imamo problema sa povredama nekih igrača, ali kada se kompletiramo, verujem da ćemo da uđemo u jednu lepu seriju do kraja Jadranske lige - rekao je Miler i u istom dahu dodao:

- Strog sam prema sebi, uvek mislim da mogu bolje. Ne mogu da verujem da sam promašio. Daću ga sledeći put sigurno. Morao sam da se adaptiram, sada je tu i novi trener. Važno mi je da pomažem ekipi da pobeđuje. U stvari, nema ništa važnije od toga!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading