(VIDEO) Proslava trenera Bristola posle pobede nad Junajtedom

Autor:

Sport

21.12.2017

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bristol sitija priredili su veliko iznenađenje u četvrtfinalu Liga kupa Engleske, pošto su na svom terenu savladali Mančester junajted (2:1). Odluka je pala u 93. minutu, a trener drugoligaša Li Džonson nije mogao da sakrije sreću, pa je burno proslavio ogroman trijumf.

RepublikaFoto: instagram.vcom/bristolcityfc/
Fudbaleri Bristola

Član Čempionšipa napravio je prvorazrednu senzaciju, bacio je na pleća velikana i plasirao se u polufinale Liga kupa. Ovaj tim nema nijedan trofej u klupskoj istoriji, a sada je došao na dva koraka od najvećeg uspeha od osnivanja kluba davne 1894. godine.

Fudbaleri ove ekipe zabeležili su možda i najveću pobedu u istoriji, nadigravši Ibrahimovića, Pogbu, Lukakua i ostale zvezde "crvenih đavola". Veličanstvenu pobedu znali su da proslave, navijači su veličali svoje ljubimce, ali je u centru pažnje bilo slavlje trenera Lija Džonsona.

Podsetimo, Bristol siti je na putu ka polufinalu Liga kupa eliminisao Votford, Stouk, Kristal Palas i Mančester junajted. Dakle, sve same prvoligaše. Naredni rival je najteži - lider Premijer lige Mančester siti. U drugom polufinalu sastaju se Arsenal i Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading