VELIČKOVIĆ: Želim da se u Partizanu oseti ta neka pozitiva kao nekada

Autor: Agencije

Sport

22.12.2017

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da želi da 2018. godina bude bolja za crno-bele i dodao da bi voleo da se klub vrati na mesto gde je bio, prenose agencije.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Partizana očekuje bolje rezultate u 2018.

- Godina je bila turbulentna, mnogo stvari je obeležilo... Želim bolju 2018, to je u suštini i jedino što i želim što se tiče Partizana. Ovaj klub je meni mnogo dao i voleo bih da se vrati na mesto gde je bio - rekao je Veličković.

Na pitanje šta je ono što je ostavilo dobar utisak na njega u godini na izmaku, Veličković je istakao dobru hemiju među igračima.

- Bilo je dobro druženje, bilo je i nekih dobrih pobeda... Šta nije bilo dobro? Nije bila dobra Super liga, nije bilo dobro to što je pola ekipe bilo zaraženo u momentu kada je bila borba za trofej. To su neke stvari koje nisu bile dobre ako mene pitate - rekao je Veličković.

Kapiten Partizana je naveo da "mnogo toga" može da bude bolje u nastavku sezone.

- Novi trener je sa nama, trener koji vrlo dobro zna šta je ovaj klub, i njemu je isto mnogo dao kao i meni - rekao je Veličković.

Veličković je na kraju otkrio šta mu najviše nedostaje.

- Želim da se se oseti ta neka pozitiva. Ono što ja pamtim s Partizanom od ranije je ta neka pozitivna energija koja se osećala kad izadješ u Pionir. To treba da se vrati i to je ono što meni najviše i fali. To mi moramo da zaslužimo, to pričam svaki dan i saigračima, borbenošću, energijom. To će svaki navijač Partizana prepoznati i nagraditi - zaključio je Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading