ENIS: Trener me podržava

Autor:

Sport

24.12.2017

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do Enisa se očekivalo mnogo od samog starta u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Dilan Enis

- Tim sa jakim defanzivnim karakterom. Trener od igrača zahteva da igraju snažno u svakom posedu lopte. To je ono što i ja radim. Igram jako uvek i nadam se da ću se uklopiti u Zvezdin koncept. Trudim se da učim svakodnevno. Još sam mlad, odradio sam transfer usred sezone, ali imam veliku podršku saigrača i stručnog štaba i srećan sam zbog toga - poručio je Enis.

Po sopstvenom priznanju, nije lako tokom sezone promeniti sistem rada, posebno za igrača koji igra prvu profesionalnu sezonu...

- Istina, nije lako. Ali, trener Alimpijević sa mnom priča svakodnevno i uliva mi samopouzdanje. Veruje u mene i kaže mi da ću sve uspeti da nadoknadim sve i da se ne frustriram previše oko svega. Kaže mi i da zna koliko mogu i šta sve umem i da će to sve doći na svoje. Ali, ovo je potpuno novi tim i sve je novo za mene, a ja se samo trudim da svakog dana budem bolji - rekao je odlični kombobek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading