Čanak s obe noge na zemlji: POBEDILI SMO, ALI BRIGE OSTAJU

Autor:

Sport

04.01.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak odahnuo je nakon pobede crno-belih nad Zadrom 95:87, ali trijumf nije bio toliko sladak pošto je "parni valjak" umalo od gotovog napravio veresiju i propustio 22 poena prednosti iz treće deonice.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak sa trenerom Zadra

Čanak je rekao da će sve aspekte sa ovog duela pažljivo analizirati.

- Ne treba biti pametan, pa reći koliko je ovo bila bitna pobeda za nas. Veći deo utakmice je bio dobar, ali je opet bila bačena senka kada smo u dva minuta primili toliko poena. Nisi u bonusu, a napravis faul na šutu za tri, ili dva plus jedan... To je nedopustivo. Sa plus 22 došli smo u situaciju da strahujemo za pobedu. Moramo to da analiziramo, kako ispadamo u odbrani i još mnogo stvari. Jedina dobra stvar je pobeda, a ako hoćemo da se ukljućimo u borbu sa trenutno jačim timovima, moramo da poradimo na mnogo toga. Treću četvrtinu smo dobro otvorili. Nisam zadovoljan napadom jer se ne može igrati bez ijednog pasa. Mora da podigne komunikacija sa klupom i saigračima - rekao je Nenad Čanak.

Trener crno-belih kaže da će nakon ispadanja iz Evrokupa ekipa ući u drugačiji sistem treninga.

- Još nismo osetili novi ritam, jer nas je Rusija "pocepala" sa dve noći puta. Imali smo malo dana da se pripremimo za Zadar, tek treba da osetimo vreme za pripremu - dodao je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading