AMERIČKI NOVINAR: Jokić je "Velika duša", ali je Denveru potreban "dr***ija"!

Autor: b92.net, Republika

Sport

05.01.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar "Denver posta" Mark Kizla napisao je da Denver Nagetsi imaju velike šanse da se plasiraju u plej-of NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić na meču protiv Portlanda

- Nagetsi će igrati u plej-ofu. Ali pre nego što dočekaju Kevina Durenta ili starog prijatelja Karmela Entonija, trener Majk Meloun će u tim morati da ubaci još jedan element. Nagetsi moraju da pronađu "dr***Iju" - napisao je Kizla i dodao:

- Nominujem Džamala Marija za taj posao. Tačno, on ima 20 godina i veoma je vaspitan. Ali u njemu čuči 'đavo' koji udara i grebe da izađe. 

Američki novinar je naveo da svi igrači moraju da budu drčniji i bezobrazniji kako bi došli do velikog rezultata.

- Nagetsi su previše fini za svoje dobro. Nikolu Jokića s razlogom zovu 'Velika duša'. Iako je Jokić visok skoro 210 centimetara, njegov dobroćudni karakter čini da ga svi smatraju omiljenim 'mlađim bratom'. Igra Gerija Herisa je napredovala, ali je on poslednji čovek kome se treba obratiti kada je potrebno da se razmrda saigrač. Vilson Čendler svojim spuštenim kapcima donosi smirenost šahovskog majstora na terenu, dok Veteran Pol Milsap ne može da uhvati ritam sa liste povređenih igrača - napisao je Kizla i nastavio:

- Iako se profesionalna košarka slavi kao balet u vazduhu, razlika između pobede i poraza u plej-ofu je toliko zla, poput pogleda Majka Džordana odmah pošto je karakteristično poentirao pravo kroz srce vašeg tima. Bez obzira na svu veštinu Stefa Karija, Voriorsi ne bi imali ni priliku da postanu 'dinastija' da nema gadosti Drejmonda Grina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading