Vučević hvali Zvezdu: GOVORILI SU DA ĆE IMATI DVE POBEDE U EVROLIGI...

Autor:

Sport

10.01.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević koji sa uspehom nastupa u NBA ligi u dresu Orlando Medžika, izneo je niz pohvala na račun predstava Crvene zvezde u Evroligi ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević: Drago mi je zbog dobrih igara Pere Antića

Iako se izabranici Dušana Alimpijevića nalaze ispod osme pozicije koja vodi u narednu fazu takmičenja, Vučević je izuzetno zadovoljan predstava crveno-belih u ovosezonskoj Evroligi.

- Ponosan sam na način na koji igraju ove sezone, takmičenje je dosta naporno i teško je održavati formu čitave sezone. Uporedite prošlogodišnji sastav sa ovim sada, sve je novo, potrebno je vreme da se uigraju. Neki su pričali pred početak Evrolige da će Zvezda imati jednu, ili dve pobede sve ukupno.

- Mnogo mi je milo zbog svih ovih momaka, najviše zbog Pere Antića. On je sjajan momak i veliki zvezdaš, vrlo dobro znam koliko je želeo da se vrati u klub. Pero je najbolji dokaz da godine ništa ne znače i da je presudan samo igrački kvalitet - izjavio je Vučević.

Narednu utakmicu u Evroligi košarkaši Crvene zvezde igraju u Istanbulu protiv Efesa od 18:30. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading