BOGDANOVIĆ: Moramo energičnije da ulazimo u mečeve

Autor:

Sport

12.01.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović je nakon poraza od Klipersa na neki način i kritikovao igru svog tima, ali i naglasio da je u NBA dobra stva što se brzo pruži prilika za novi duel.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

U porazu Sakramenta od Klipersa, Bogdanović je zabeležio rekord u NBA karijeri, a u izjavi nakon meča rekao je da njegova ekipa iznova ponavlja iste greške. 

- Svaki put iste greške. Pre svega, moraćemo mnogo više da radimo na tome da gledamo video snimke u pripremi mečeva, ne smemo da dozvoljavamo da rivali dolaze do deset i više poena prednosti, tada smo u zaista teškoj sitiaciji. Posebno kada nam se to dešava protiv ekipa koje dve večeri za redom igraju. Mi smo tim koji je morao da pokaže tu snažnu energiju na terenu. Ali, za dva dana imamo novu priliku i to je ono što je NBA i za dva dana moramo da budemo spremni da igramo protiv njih - rekao je nakon poraza od LA Klipersa najbolji igrač Kingsa u tom duelu Bogdan Bogdanović.

Spor početak Sakramenta i u ovom meču.

- Nema tu mnogo šta da se kaže, čini mi se da u svaki meč ulazimo sporo, to je do tima, nema veze sa nekim pojedincem. Mislim da kao tim moramo bolje da ulazimo u mečeve i da budemo energičniji -rekao je Bogdanović.

Kako sezona odmiče, srpski košarkaš kome je ovo prva NBA sezona ima sve više samopouzdanja.

- Uvek sam imao dovoljno samopouzdanja, samo se trudim da pravim prave poteze u pravo vreme. Mogu da kažem da sam sada možda malo agresivniji jer vidim prostor za šuteve. Samo se trudim da uradim pravu stvar. Nekada mogu da imam noć u kojoj ću postići 20 poena, nekada ću naći svoje saigrače sa desetak dobrih dodavanja koja ne moraju biti klasične asistencije ali će otvoriti šansu drugim saigračima - zaključio je Bogdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading