Predsednik KK Partizan poručio kritičarima: DONEO SAM 500.000 €, imam dokaz crno na belo!

Autor:

Sport

15.01.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da je od dolaska u klub uneo 700.000 evra, što u novcu, što u robi i da nije istina da nije ništa uložio, za šta je bio optuživan.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Mijailović: Partizan ne može da vrati svih 7 miliona duga

Mijailović je izjavio da ima dokaz za svoje tvrdnje i da će se sve videti kada revizori budu proveravali poslovanje kluba.

- Ja sam u Partizan doneo 500.000 evra u novcu i 200.000 u nekoj robi. I pregovaramo još o nekim sredstvima. Vidim da se u javnosti pominje da nisam doneo nikakav novac u Partizan. Potpisan je ugovor za oko 500.000 koje sam doneo, to je jedina 100% tačna informacija. Biće sve transparentno, kad budemo radili reviziju, sve će se videti. To je podatak koji ne može da se sakrije - izjavio je Mijailović.

Predsednik Partizana je otkrio da klub ima 7 miliona evra dugovanja, ali da to jednostavno ne mogu da vrate u potpunosti.

- Partizan ne može da vrati 7.000.000 evra. Partizan može da vrati samo deo tih potraživanja. Već su svesni svi oni kojima dugujemo da može da se desi da ne naplate ništa. Moraju da prihvate da mogu da naplate možda samo jedan deo tih obaveza. U narednih pet godina možemo da planiramo da iz budžeta odvajamo po 400-500 hiljada evra godišnje za vraćanje starih obaveza. To je sve deo finansijskog plana koji ćemo doneti do kraja marta za sledeću takmičarsku sezonu - poručio je Mijailović.

Mijailović je dodao i da neki od igrača neće potraživati dugovanja koja klub ima prema njima, što će donekle olakšati finansijsku situaciju u klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading