(VIDEO) SRBIN BRILJIRA: Maestralni Jokić srušio Maverikse!

Autor:

Sport

17.01.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Dalasa 105:102 u noćašnjem meču NBA lige

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić na meču sa Dalasom

U ekipi Denvera briljirao je srpski košarkaš Nikola Jokić sa 29 poena i 18 skokova. On je na terenu proveo 33 minuta, a pored "dabl-dabl" učinka imao je i sedam asistencija, dve ukradene lopte i blokadu.

U ekipi Dalasa najefikasniji je bio Denis Smit sa 25 poena.

Denver je sredinom treće četvrtine vodio sa 82:59, a Dalas je u finišu imali šut za izjednačenje, ali je na kraju pobeda pripala Denveru.

Nju Orleans je posle produžetka pobedio Boston sa 116:113. Entoni Dejvis predvodio je Pelikanse sa 45 poena i 16 skokova. Kajri Irving bio je najefikasniji u ekipi iz Bostona sa 27 poena.

Orlando je pobedio Minesotu sa 108:102. Evan Furnije bio je najbolji u ekipi Orlanda sa 32 poena. U ekipi Minesote najefikasniji je bio Džimi Batler sa 28 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica igrao je četiri minuta i postigao je dva poena uz jedan skok. Košarkaš Orlanda Aron Aflalo fizički je nasrnuo na Bjelicu.

Portland je pobedio Feniks sa 118:111. Demjan Lilard predvodio je Portland sa 31 poenom. Najefikasniji u poraženom timu bio je Devin Buker sa 43 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading