Ročesti pred Makabi: NEMA UMORA, SPREMNI SMO DA IGRAMO!

Autor:

Sport

17.01.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti arhivirao je poraz od Himkija na domaćem terenu 70:79 i izjavio da su za naredni meč protiv Makabija svi u timu spremni 100 posto.

RepublikaFoto: Starsport
Ročesti: Ne možeš biti umoran kada igraš za "Delije"

- Odlično smo počeli, Dangubić je bio sjajan, igrali smo timski i stekli prednost. U drugom je došlo do nekih promena, Šved se razigrao i izgubili smo. Bilo bi dobro da smo dobili kod kuće, ali moramo da nastavimo dalje, već za dva dana igramo. Moramo da se spremimo – rekao je Ročesti nakon poraza od Himkija.

Ročesti je rekao da o umoru ne može ni da se razmišlja, pogotovo kada se igra pred "Delijama".

- Nema izgovora, ovo je najbolji posao na svetu. Srećan sam što imam prelepu suprugu, otići ću kući odmoriti se i biti spreman za naredni meč. Ne možeš biti umoran kad igraš pred ovakvim navijačima – zaključio je plej crveno-belih i naglasio da ne gubi u svoj tim.

U četvrtak, Zvezda gostuje Makabiju, a Ročesti zna da ih očekuje težak meč.

- I mi i oni imamo po dan odmora. Oni su izuzetno brz tim, moramo da se spremimo za takvu košarku – istakao je 32-godišnji Amerikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading