Beograd spreman za F4 Evrolige, bezbednost igrača najveći izazov

Sport

20.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd ne može da dočeka maj! Dok ljubitelji košarke gledaju Crvenu zvezdu i ostalih 15 ekipa u grupnoj fazi Evrolige, čelnici srpske prestonice već su u proleću jer će od 18. do 20. maja ugostiti najbolja četiri tima elitnog takmičenja. Štark arena biće zahvaljujući fajnal-foru centar igre pod obručima, a gradski sekretar za sport Zoran Jovanović ističe da će biti pravi domaćini, po čemu je Beograd već stekao dobar glas.

RepublikaFoto: Starsport
4 meseca ostalo do F4 u Štark areni

- Organizacija fajnal-fora biće višestruko korisna za grad Beograd. Sve oči biće uprte u nas jer će se igrati najbolja košarka, ali i zbog dolaska velikog broja turista - počeo je Jovanović razgovor za Srpski telegraf i nastavio u istom dahu:

- Uveliko se spremamo. Pre svega razgovaramo o bezbednosti jer će to biti jedan od glavnih izazova za nas kao domaćina. Uveren sam da ćemo biti na visini zadatka jer smo svi iskusni u organizaciji. Sve ljubitelje košarke očekuje istinski spektakl.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Zoran Jovanović

Iako u ovom momentu i dalje nije poznato koji klubovi će doći u Beograd, sasvim je jasno da će naša publika gledati samu elitu. Za sada najbliži da overe vizu za Srbiju su CSKA, Olimpijakos i Real, kao i branilac titule Fenerbahče. Svakako, svima je san da Zvezda izbori plasman, ali za sada je još daleko od prolaza u top 8.

Karte za finalni turnir u Beogradu već mogu da se kupe preko zvaničnog sajta takmičenja. Postoji 15 različitih kategorija, a kada su cene u pitanju, kretaće se od 13.000 do 65.000 dinara za jednu kartu, koja važi za sve četiri utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading