Predsednik Panatinaikosa: Mrzim Obradovića! On je patlidžan!

Autor:

Sport

21.01.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos našao se na meti navijača Fenerbahčea zbog pogrdne fotografije upućene treneru turskog tima Željku Obradoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Željko Obradović

Prvi čovek grčkog velikana, sa kojim je srpski stručnjak pet puta bio prvak Evrope, na najvulgarniji način odgovorio je svima koji su njegovu porodicu i njega proteklih dana uzeli u usta.

- Pre dve nedelja kada je Fener (koji poštujem kao klub) izgubio meč, postavio sam patlidžan na lice vašeg trenera koga mrzim iz poznatih razloga. Patlidžan je ljubičaste boje i u Grčkoj se to kaže melicani što u bukvalnom prevodu znači ljubičasto. To ni na koji način nije uvreda za vaš tim... To je šala koja postoji u Grčkoj za boju lica koju vaš trener ima kada je ljut ili uznemiren. Video sam da ste pre nekoliko dana posle pobede protiv Panatinaikosa postavljali patlidžane. Ovo sam prihvatio kao deo sportskg humora - napisao je Janakopulos na Instagramu.

On je dodao da su grčki pratioci njegov nalog pretvorili u smaram prostor popunjen istorijskim ratnim komentarima sa kojima se nikako ne slaže i koji ne odražavaju njegovo mišljenje.

 

 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on Jan 20, 2018 at 12:00pm PST

 

- Košarka je sport, a ne rat! Ali budite sigurni... sledeći koji bude komentarisao moju porodicu, doći ću u vašu kuću u Turskoj i je**** te dok ne iskrvariš... Nadam se da sam bio jasan - naveo je Janakopulos.

Predsednik Atinjana je pre nekoliko dana isprovocirao navijače Fenera i porukom da "nikada nećete biti kao Panatinaikos. Kralj evropske košarke."

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading