(VIDEO) Srpski derbi pripao Bjelici!

Autor:

Sport

23.01.2018

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Minesote Timbervulvs pružili su sjajnu partiju na gostovanju Los Anđeles Klipersima i slavili na parketu "Stejpls centra" rezultatom 126:118. Ljubitelji košarke u Srbiji mogli su da uživaju u okršaju Nemanje Bjelice i Miloša Teodosića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica bio jedan od zapaženijih u pobedi Minesote

Iako je Džimi Batler propustio duel za Minesotu, gosti su uspeli da naprave podvig bez najboljeg igrača , ali je Nemanja Bjelica zablistao u pobedi i nadoknadio izostanak Batlera.

Bjelica se drugi meč zaredom našao u startnoj postavi i zanimljivo veću minutažu od njega imali su samo Endru Vigins (41min) i Taž Gibson (38min). 

Nemanja je na terenu proveo 34 minuta i za to vreme ostvario učinak od 18 poena, devet skokova i četiri asistencije, uz šut iz igre 6/13.

U timu Klipersa Teodosić je na parketu proveo 27 minuta i takođe zabeležio vrlo dobar učinak sa 15 postignutih poena, ali i uz šest asistencija i tri skoka.

Kada je reč o toku meča, Klipersi su imali priliku da izjednače na na 23 sekunde do kraja, ali je Lu Vilijams promašio trojku. Ušlo se u penal završnicu u kojoj su Vulvsi bili precizni i na kraju zasluženo došli do pobede. U pobedničkom timu Vigins i Tig su zajedno ubacili čak 70 poena, dok je kod Klipersa Blejk Grifin je ostvario tripl-dabl (32p, 12sk, 12as), ali to nije bilo dovoljno za tim iz "grada anđela".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading