Frka u Klivlendu: IGRAČI SE POSVAĐALI ZBOG KEVINA LAVA!

Autor:

Sport

23.01.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolje u redovima Klivlend Kavalirsa! Lebron i drugovi ne igraju na očekivanom nivou već nekoliko mečeva unazad, a nezadovoljstvo je eskaliralo u svlačionici zbog jednog od igrača u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lav (desno) uneo pometnju u tim

Ekipa se u ponedeljak sastala, a navodno je razlog bio saigrač Kevin Lav, odnosno sumnja pojedinih košarkaša da je Lav lažirao povredu kako bi pauzirao poslednji duel protiv Oklahome, a zatim i nedeljni trening.

Ti igrači traže od trenerskog tima i čelnika kluba da Lav odgovara zbog napuštanja arene pre kraja meča od Tandera, a onda i zbog propuštenog treninga. 

Sastanak, kojem su prisustvovali trener Tajron Lu i generalni menadžer Kobi Altman, navodno je bio izuzetno napet i "glasan", a igrači su se smirili tek kada je Lav razgovarao s njima i objasnio im svoj postupak. 

Američka TV stanica ESPN navodi da su pojedini igrači rešili da oproste Kevinu Lavu ovakvo ponašanje, ali da neki još uvek ne prelaze preko ovakvog čina, dok postoji i grupa koja otvoreno kritikuje trenera Lua, pa i vlasnika Dena Gilbera.

Klivlend je izgubio šest od poslednjih osam utakmica pa je pokvario skor na 27-18, ima samo pobedu više od trećeplasiranog tima Istoka Majami Hita, a u utorak uveče gostuje San Antonio Sparsima u Teksasu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading