SRBIN ZAVRŠIO U BOLNICI: Mačvan se teže povredio u duelu sa Simonovićem?

Autor:

Sport

24.01.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš Bajerna iz Minhena Milan Mačvan povredio je koleno u finišu treće četvrtine meča 4. kola grupe F Evrokupa protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

RepublikaFoto: twitter.com/FC Bayern Basketball
Milan Mačvan

Na prvi pogled deluje da je povreda kapitena reprezentacije Srbije teže prirode, ali tek posle detaljnih lekarskih pregleda biće poznata precizna dijagnoza.

Srpski košarkaš je završio u bolnici.

- Milan Mačvan je u bolnici i ide na pregled magnetnom rezonancom. Ova pobeda je lepa, ali je mnogo važnije da se on uskoro vrati u tim - navodi se u saopštenju Bajerna na Tviteru.

 

Mačvan je do povrede postigao 9 poena (1/4 za dva, 2/3 za tri, 1/1 slobodna bacanja), uz 3 skoka, asistenciju i ukradenu loptu za 19 minuta.

Trener Bavaraca Aleksandar Đorđević već više od dva meseca ne može da računa na Vladimira Lučića, a ukoliko se ispostavi da je Mačvan teže povređen selektor Srbije na njega neće moći da računa u februaru u mečevima 3. i 4. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Nemačke i Austrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading