DELIJE SEVER: Bojkotovaćemo utakmice Zvezde sve dok je Omić u klubu

Autor:

Sport

26.01.2018

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde, okupljeni oko grupe "Delije Sever" oglasili su se saopštenjem povodom dešavanja na utakmici 20. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde na meču sa Olimpijakosom

Organizovani navijači Zvezde neprijateljski su dočekali Omića. Deo navijača je pre početka utakmice protiv Olimpijakosa u Evroligi vikao "Omiću odlazi" i istakao uvredljiv transparent: "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija".

Ostatak dvorane "Aleksandar Nikolić" ovakav doček Omića nije prihvatio, uzvratili su zvižducima i uzvikivanjem imena novog igrača Zvezde.

Posle utakmice, organizovani navijači su najavili bojkot utakmica dok je Omić u timu transparentom: "Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba na nas ne računajte".

- "Delije sever" jeste navijačka grupa, ali i grupa koja ima višedecenijski nacionalni identitet. Poslednje pojačanje koje je dovedeno kosi se sa stavovima i razmišljanjem navijačke grupe "Delije". Na inicijativu predsednika kluba napravljen je sastanak po kome je zatraženo mišljenje "Delija". One su dale svoje mišljenje i zamolile da se takav potez ne povlači, jer predsednik i uprava znaju stavove naše grupe, koji nisu od juče. Šta se desilo u toku naredna dva dana, niko ne zna, ali se pojavljuje neki fantomski tekst i razni izgovori i on se dovodi kao novi igrač Zvezde. Za "Delije" je takav čin neprihvatljiv i od ove utakmice ćemo bojkotovati tako što nećemo dolaziti sve dok je taj košarkaš u klubu. Niti nam je drago zbog ovoga, niti smo to želeli, ali preko nekih stvari jednostavno ne možemo da pređemo - navodi se između ostalog u pismu "delija"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading