(VIDEO) SRPSKO NBA VEČE: Jokić, Bjelica i Teo izgubili, Bogdanović pobedio

Autor:

Sport

31.01.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su u gostima od San Antonija sa 106:104 u noćašnjem meču NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić nije uspeo da zaustavi Oldridža

Nagetsi su imali šansu da ostvare pobedu protiv favorizovanih Sparsa, ali je Vil Barton promašio trojku u poslednjem napadu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Lamarkus Oldridž sa 30 poena, dok su Kajl Anderson i Pau Gasol dodali po 18. U poraženoj ekipi najbolji je bio Džamal Marej sa 18 poena. Srpski košarkaš Nikola Jokić proveo je na 24 minuta na terenu, a imao je 13 poena, sedam skokova i osam asistencija za 24 minuta na terenu.

Košarkaši Portlanda pobedili su Los Anđeles Kliperse 104:96. Demijen Lilard je bio najbolji u pobedničkom timu sa 28 poena U redovima Klipersa istakao se Lu Vilijams sa 20 poena. Srpski reprezentativac Miloš Teodosić meč je završio sa devet poena, pet skokova, tri asistencije i jednom ukradenom loptom za 29 minuta na teren. Novi član Klipersa Boban Marjanović pratio je meč sa tribina.

Košarkaši Sakramenta pobedili su u gostima ekipu Nju Orleansa 114:103. Zek Rendolf je predvodio Kingse do pobede sa 26 poena. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 18 minuta, a za to vreme postigao je sedam poena, uz dve asistencije i po jedan skok i ukradenu loptu.

U ekipi Nju Orleansa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 23 poena.

Košarkaši Minesote izgubili su u gostima od Toronta 109:104. U pobedničkom timu najbolji je bio Demar Derozan sa 23 poena. U porazu Minesote najefikasniji je bio Džimi Batler sa 25 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je postigao pet poena, uz isto toliko uhvaćenih lopti i dve asistencije za 19 minuta na terenu.

U ostalim noćašnjim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Vašington - Oklahoma 102:96, Njujork - Bruklin 111:95, Detroit - Klivlend 125:114, Hjuston - Orlando 114:107 i Juta - Golden Stejt 129:99.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading