MARJANOVIĆ: Teo je rekao sjajne stvari o klubu

Autor:

Sport

02.02.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Boban Marjanović kaže da mu je drago što će konačno biti saigrač sa Milošem Teodosićem i u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Boban Marjanović

Marjanović je, zajedno sa Tobajasom Herisom i Ejverijem Bredlijem, trejdovan u Kliperse iz Detroita, u zamenu za Blejka Grifina.

- Ovo je novo iskustvo za mene, utisci su za sada veoma lepi i srećni smo što smo ovde. Bio sam kod kuće i igrao se s decom, nisam gledao u telefon i samo sam u jednom trenutku video poziv trenera Stena (Van Gandija). Rekao mi je da sam trejdovan, u početku nisam razumeo jer nisam očekivao, ali kada sam se smirio, shvatio sam da nije loše. Uostalom, ovde je i sunčanije nego u Detroitu - kaže 29-godišnji Marjanović.



Na pitanje šta mu je Teodosić rekao o organizaciji, Boban odgovara:

- Rekao mi je sve sjajne stvari, ni na šta se nije žalio, ništa loše... Znam Tea dugo, iz iste smo zemlje. Godinu dana je stariji od mene, odrastali smo zajedno u mlađim kategorijama, ali na klupskom nivou do sada nismo bili saigrači, mada jesmo igrali jedan protiv drugog.

Marjanović će imati žestoku konkurenciju – Diandre Džordan je startni centar, a Montrez Herel igra vrlo dobro ove sezone. 



- Ne znam (kakva će mi biti uloga), tek smo juče imali prvi trening... Znam samo da treba da se pokažem, da demonstriram ono što umem i da što više pomognem timu. U NBA sam već nekoliko godina, znam šta mi je posao i šta treba da radim, kako da se uklopim. Sa finim ljudima oko sebe mislim da će to biti lako - zaključio je Marjanović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading